Vuokraamme laadukkaita mökkejä Leviltä!
Yleistä Leviltä Villa Amiraali - Laadukasta lomailua huippusijainnilla! Varausehtomme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!
 
Tutustu huolellisesti varausehtoihimme!
 
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
 
HUOM! COVID – 19 Aikana peruutukseen ja saapumatta jättämiseen sovelleteaan normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Varaaminen ja maksu
Varauksen tehtyään vuokralleottajasaa vahvistuksen, jossa on majoittumisen ohjeet sekä ohjeet mistä avain on noudettavissa. Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralleottaja on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta). Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä mikäli matkan ajankohtaan on alle 28 vrk.

Oleskelu lomakohteessa
Huoneisto on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16.00:sta lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Mökki on yksityisten ihmisten omaisuutta ja siellä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita esim. naapureita häiritsemättä. Hiljaisuus on klo. 22-07. Ongelma tapauksissa virkavalta/ vartiointi voi tarvittaessa poistaa asunnosta. Saunassa on käytettävä peflettejä ja vuokralleottajan on tuotava mukanaan henkilökökohtaiset hygieniatuotteet, shampoot ja saippuat. Huoneistoon ei saa tuoda lasipulloja. Mökistä ei saa vetää sähköä esim. paljun lämmitykseen taikka autojen jatkuvaan lämmitykseen.

Sitovuus
Vuokralleottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralleottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Avainten luovutus
Avaimet luovutetaan kun vuokralleottaja on maksanut vuokran kokonaisuudessaan (kuitti maksusta mukaan). Mikäli vuokralleottaja kadottaa hänelle luovutetun avaimen, veloitetaan vuokralleottajalta kadottamisesta aiheutuvat kaikki kustannukset. (Lukon sarjoittaminen ja uusien avainten teettäminen). Mikäli avain unohtuu sisälle, perimme oven avausmaksun 60€ (ma-pe ennen klo 17) ja muina aikoina 120€. Säilytä avaimia aina avainboksissa. Jätä avain aina avainboksiin loman päättyessä.

Liinavaatteet
Vuokralleottajan on tuotava mukanaan omat liinavaatteet, taikka ilmoitettava kirjallisesti liinavaatteiden vuokrauksesta (liinavaatteet kerättävä kasalle loman päättyessä). Vuoteissa on käytettävä lakanoita ja tyynynpäällisiä, makuupussien käyttö vuoteissa on kielletty. Mikäli vuoteissa ei ole käytetty liinavaatteita, vuokranantaja pesettää tyynyt ja peiton sekä petauspatjat vuokralleottajan laskuun.

Siivous ja siivousmaksu
Vuokralleottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei ole toisin sovittu. Vuokralleottajan on tehtävä normaalia päivittäissiivousta sekä loppusiivous. Mikäli loppusiivousta ei ole tehty, vaikka vuokrausta tehtäessä on niin sovittu, on loppusiivousmaksu 300 € (ennakkoon sovittuna 125-200 €). Tarkastuksen vuokralleottajan lähdettyä tekee kiinteistönhuolto. Suurta ja erityistä puhdistusta vaativat työt kuten oksennuksen siivous, hinnoitellaan erikseen.

Tupakointi
Huoneistoissa tupakointi on ehdottomasti kielletty.

Peruutukset
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut kirjallisesti. Jos peruutus tapahtuu 90 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, palautetaan ennakkomaksu. Palautuksesta vähennetään aina peruutusmaksu 150 €.

  • Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 30 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista se ei oikeuta rahojen palautukseen.
  • Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 90 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista se ei oikeuta varausmaksun palautukseen.
Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi on vuokralleottaja oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua 150 €. Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi.


Vuokranantajan oikeus perua varaus
Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, voi vuokranantaja peruuttaa varauksen. Tällöin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivinä katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

Lemmikkieläimet
Mökkiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Vahingot
Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli korvausvaatimuksesta ei päästä vuokralleottajan kanssa yksimielisyyteen käsitellään asia tapauskohtaisesti Lapin käräjäoikeudessa.

Henkilömäärä
Huoneistossa saa asua vain varausvahvistuksessa määritelty henkilömäärä. Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä huoneistoa vuokrattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman vuokranantajan lupaa lomakohteen tontilla on kielletty.

Mökin vuokraus eteenpäin
Mökin edelleen / jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty, mökin vuokrasopimus purkautuu välittömästi mikäli väärinkäytöksiä havaitaan.

Valitukset
Kaikki huoneistojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on välittömästi loman aikana osoitettava vuokranantajalle.