Vuokraamme laadukkaita mökkejä Leviltä!
Yleistä Leviltä Levin Alppihelmi - Moderni loma-asunto Levillä! Levin Kreivi Varausehtomme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!
 
Vuokraamme laadukkaita mökkejä Leviltä - Tervetuloa!
 
Levi tunnetaan Levin matkailukeskuksesta, joka on Suomen suurin talviurheilukeskus. Sillä on 43 pituudeltaan ja vaativuudeltaan vaihtelevaa laskettelurinnettä ja Suomen suurin hiihtokoulu. Levillä on myös kaksi Suomen kolmesta gondolihissistä.

Laskettelun lisäksi Levillä on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa muun muassa maastohiihtoa, moottorikelkkailua, poroajelua, koiravaljakkoajelua ja lapsille aktiviteettejä ulko- ja sisätiloissa. Levi vetää matkailijoita puoleensa myös kesällä, jolloin Levillä voi harrastaa muun muassa vaellusta, pyöräilyä, kalastusta, golfia sekä kesäkelkkarata. Vuosittain Levillä käy noin 600 000 matkailijaa.

Levi (myös Levitunturi) on tunturi Sirkan kylässä Kittilän kunnassa. Levin huippu on 530,3 metriä merenpinnan yläpuolella.

Levillä on 43 lasketteluun tarkoitettua rinnettä, joista 17 on valaistu. Suurimman rinteen korkeusero on 325 metriä. Pisimmän rinteen pituus on 2500 metriä ja pisimmän hissin pituus noin 1636 metriä. Levillä on yhteensä 230 kilometriä maastohiihtoon tarkoitettuja hiihtolatuja, yli 20 kilometriä talvikävelyreittejä ja jopa 886 kilometriä moottorikelkkareittejä. Levillä voi myös harrastaa koiravaljakkoajelua sekä ratsastusta islanninhevosilla ja suomenhevosilla.

Kesäisin Levillä voi harrastaa mm. kalastusta, patikointia, pyöräilyä, ratsastusta, melontaa,tennistä, golfia sekä kiipeilyä seikkailupuistossa. Levin golfkenttä on EU:n pohjoisin täysimittainen golfkenttä. Activity Park on vain 150m päässä Levi Jokkelo -mökistämme!

Levillä on myös kaksi keilahallia, elämyskylpylä ja erilaista toimintaa ympäri vuoden. Levillä toimii useita wellness-palveluja sekä yli 50 ohjelmapalveluyritystä kuumailmapallolennätyksestä safareihin.

Levi sijaitsee kantatien 79 varrella Kittilän keskustan pohjoispuolella. Matkaa Kittilän keskustaan on noin 17 kilometriä ja Rovaniemelle noin 170 kilometriä. Kittilän lentoasema sijaitsee noin 14 kilometriä Levin eteläpuolella. Leviä lähin rautatieasema sijaitsee Kolarissa noin 80 kilometrin päässä Leviltä.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS